Verzendtarieven Leuntje-Merien.nl

  • Pakketverzending: € 6,50 Onze webshop streeft ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Alle producten worden verzonden met DHL voor € 6,50 binnen Nederland.

  • Gratis verzending binnen Nederland: Bestelt u voor meer dan € 25? Dan zijn de verzendkosten binnen Nederland gratis!

Retourneren:

Indien u niet tevreden bent met uw bestelling, heeft u het recht om de producten retour te sturen. U ontvangt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug. De kosten voor retourzending van uw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen ongeveer € 7,25 per pakket. Raadpleeg de website van uw vervoerder voor exacte tarieven.

LET OP: U krijgt alleen de verzendkosten gecrediteerd wanneer de volledige bestelling wordt geretourneerd.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht, neemt u contact met ons op via info@leuntje-merien.nl onder vermelding van uw ordernummer. Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product in goede staat retour is ontvangen.

Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, kunnen we de waardevermindering aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat het goed verpakt is bij retourzending.

Klachten:

Heeft u een klacht over onze dienstverlening? Neem dan contact op met onze klantenservice via e-mail, reguliere post of telefonisch. Onze medewerkers zullen uw klacht bekijken en proberen deze naar ieders tevredenheid op te lossen.