Algemene Voorwaarden Leuntje-Merien.nl

Lees deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig door voordat u onze website bezoekt of een bestelling plaatst bij Leuntje-Merien.nl. Door gebruik te maken van onze website en onze diensten te gebruiken, accepteert u de volgende voorwaarden en verbindt u zich ertoe deze na te leven.

  1. Bestellingen en Overeenkomsten: Door een bestelling te plaatsen bij Leuntje-Merien.nl, gaat u een bindende overeenkomst aan voor de aankoop van de geselecteerde producten. We behouden ons het recht voor om bestellingen te weigeren of te annuleren naar eigen goeddunken, bijvoorbeeld in geval van productonbeschikbaarheid of vermoeden van fraude.

  2. Prijzen en Betaling: Alle prijzen op onze website zijn in euro’s en inclusief btw, tenzij anders vermeld. Betaling kan worden gedaan via de aangeboden betaalmethoden op onze website. Betalingsgegevens worden veilig verwerkt via beveiligde betaalpartners.

  3. Verzending en Levering: We streven ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te verzenden. De geschatte levertijd wordt vermeld bij het afrekenen. Verzendkosten zijn afhankelijk van uw locatie en worden bij het afrekenen weergegeven. Het risico van verlies of schade aan producten gaat over op de klant bij ontvangst van de bestelling.

  4. Retouren en Terugbetalingen: Raadpleeg ons Retourbeleid voor informatie over retourzendingen en terugbetalingen.

  5. Intellectuele Eigendom: Alle inhoud op onze website, inclusief tekst, afbeeldingen en logo’s, is beschermd door auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten en mag niet worden gereproduceerd of verspreid zonder onze toestemming.

  6. Privacy: We respecteren uw privacy en verwerken uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met ons Privacybeleid.

  7. Aansprakelijkheid: We zijn niet aansprakelijk voor enige schade of verlies veroorzaakt door het gebruik van onze producten of website, tenzij er sprake is van opzet of grove nalatigheid van onze kant.

  8. Toepasselijk Recht: Op deze Algemene Voorwaarden is het Nederlandse recht van toepassing. Geschillen zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbanken in Nederland.

  9. Contact: Voor vragen, opmerkingen of klachten kunt u contact met ons opnemen.

Door gebruik te maken van onze diensten en onze website, gaat u akkoord met deze Algemene Voorwaarden.