Onze missie

Bij Leuntje & Merien is onze missie om de schoonheid en cultuur van Zeeland te vieren en te delen door middel van unieke kunstwerken en producten. We streven ernaar om de rijke Zeeuwse tradities en landschappen tot leven te brengen in alles wat we doen, en om onze klanten hoogwaardige en authentieke creaties te bieden die met liefde en vakmanschap zijn gemaakt.

Kwaliteit en Service

Bij Leuntje & Merien hechten we veel waarde aan kwaliteit en service. Elk product dat we aanbieden, wordt met de grootste zorg en aandacht voor detail gemaakt. We werken samen met Insign, experts in het printen op diverse materialen, om ervoor te zorgen dat elke tekening van Jan-Willem Hament met precisie en helderheid wordt overgebracht. Onze klanten kunnen rekenen op hoogwaardige producten en een uitstekende service die hun verwachtingen overtreft.

Hament keurmerk

Een belangrijk kenmerk van onze producten is het Hament Keurmerk. Dit keurmerk garandeert dat elk product met een Leuntje & Merien ontwerp exclusief is gemaakt door Jan-Willem Hament en Leuntje-Merien.nl. Het Hament Keurmerk staat voor authenticiteit, vakmanschap en de hoogste kwaliteit, zodat onze klanten zeker weten dat ze iets unieks en waardevols in handen hebben.

Cadeaus en Inpakservice

Leuntje & Merien producten, of een persoonlijke tekening van Jan-Willem Hament, zijn perfecte cadeaus voor allerlei gelegenheden. Of het nu gaat om verjaardagen, jubilea, bedrijfsuitjes of gewoon om iemand te verrassen, onze unieke en gepersonaliseerde geschenken vallen altijd in de smaak. Om je cadeau nog specialer te maken, bieden we een inpakservice aan. Laat ons weten bij je bestelling of je wilt dat we je cadeau feestelijk verpakken, zodat je geschenk er niet alleen bijzonder uitziet, maar ook met zorg en aandacht wordt gepresenteerd.