Auteursrecht

J.W. Hament en leuntje-merien.nl zijn de auteursrechthebbende van Leuntje & Merien. Dit betekent dat niemand deze artikelen openbaar mag maken en/of verveelvoudigen zonder hen voorafgaande toestemming. 

Alle producten van Leuntje & Merien worden uitsluitend geproduceerd door www.leuntje-merien.nl. Indien u deze producten wilt verkopen in uw fysieke winkel en/of webshop kunt u zich aanmelden om een Leuntje & Merien verkooppunt te worden.

U kunt zich aanmelden via www.leuntje-merien.nl/verkooppunt.

Indien u toch inbreuk maakt op het intellectueel eigendomsrecht ontvangt u een sommatiebrief waarin wordt gesteld dat u door uw handelen inbreuk maakt op de rechten van J.W. Hament en Leuntje-merien.nl. Ook wordt u gedwongen de inbreuk te staken en gestaakt te houden en om een schadevergoeding te betalen. Er wordt bovendien geëist dat u een onthoudingsverklaring tekent in welke verklaring u erkent inbreuk te hebben gemaakt en belooft het niet weer te doen.

Zodra u deze sommatiebrief niet behandeld of u wederom inbreuk maakt zal u veroordeeld worden tot het betalen van de schadevergoeding, licentievergoeding. en alle proceskosten in de rechtszaak.

Toestemming vragen?

Wilt u graag een tekening gebruiken voor logo, vormgeving en/of website?