Jan Willem Hament - De tekenaar achter de iconen.

Ik ben Jan-Willem Hament. Geboren op 23 december 1967 te Goes.

Van jongs af aan zit ik al achter de tekentafel. Zodra ik begon te tekenen was ik niet te stoppen.

Uren achtereen heb ik de focus en inspiratie om werken te illustreren. Naast mijn passie voor tekenen heb ik ook een affectie voor schilderen. Deze passie manifesteer ik met Leuntje en Merien die de Zeeuwse regio en cultuur symboliseren waar ik erg trots op ben. Verder ben ik doorgaans op de markt waar ik marktlieden bedien met het voorzien van schrijven van eigentijdse reclame borden.

Bekijk hieronder mijn galerij en laat je verassen! 

Leuntje-merien webshop

Samenwerking met Insign

Als de creatieve kracht achter de iconische Leuntje & Merien-tekeningen, heb ik het voorrecht om samen te werken met Insign, de meesters in printen op elk mogelijk materiaal. Of je nu een groot spandoek, een leuke poster, of een vrolijke sticker van mijn tekeningen wilt, zij maken het waar!

Het is niet alleen het vakmanschap dat ze leveren, maar ook de geweldige samenwerking en het enthousiasme waarmee we te werk gaan. Samen streven we naar nieuwe hoogten, met niet alleen leuke producten, maar ook met het creëren van persoonlijke tekeningen voor bedrijven en particulieren.

Het Hament keurmerk - 100% origineel

Bij Leuntje & Merien staan we voor originaliteit en kwaliteit. Daarom introduceren we met trots ons 100% origineel Hament Keurmerk! Dit keurmerk geeft onze klanten de zekerheid dat onze producten uitsluitend worden geproduceerd door Jan Willem Hament en Leuntje-Merien.nl.

Met het Hament Keurmerk waarborgen we niet alleen de authenticiteit van onze producten, maar ook de hoogste standaarden in kwaliteit en vakmanschap. Zo kunnen onze klanten met een gerust hart genieten van de unieke creaties van Leuntje & Merien, wetende dat ze iets bijzonders in handen hebben.