B2B Partnerschap

Bij Leuntje & Merien geloven we in sterke partnerschappen die bijdragen aan wederzijds succes. Wij bieden unieke Zeeuwse producten die een grote vraag kennen bij klanten. Wilt u onze producten toevoegen aan uw assortiment? Hier zijn enkele voordelen en vereisten om partner te worden.

Inkoopprijzen met een Leuke Marge

Als partner van Leuntje & Merien geniet u van aantrekkelijke inkoopprijzen, wat u in staat stelt om een gezonde marge te behouden. Onze unieke en geliefde producten bieden uitstekende verkoopkansen, waardoor uw bedrijf kan groeien.

Gemak en EfficiëntiE

Onze samenwerking is gericht op gemak en efficiëntie. Van het plaatsen van bestellingen tot het ontvangen van leveringen, wij zorgen ervoor dat het proces soepel en probleemloos verloopt. Ons gebruiksvriendelijke bestelplatform en betrouwbare levering zorgen ervoor dat u zich kunt concentreren op uw klanten.

Echt
zeeuwse trots

Onze producten, met de iconische Leuntje & Merien illustraties van Jan-Willem Hament, brengen de trots van de Zeeuwse regio naar uw winkel of webshop. U biedt niet alleen producten aan, maar ook een stukje Zeeuwse cultuur en vakmanschap.

Ondersteuning
en Service

Wij bieden uitgebreide ondersteuning en service om uw verkoop te stimuleren. Van marketingmateriaal tot klantenservice, ons team staat klaar om u te helpen bij elke stap. Samen streven we naar succes en klanttevredenheid.

aanmeldingsformulier

B2b

Zodra u zich heeft aangemeld, zullen wij uw aanvraag zorgvuldig beoordelen. Na goedkeuring ontvangt u inloggegevens waarmee u direct bestellingen kunt plaatsen. Laat ons samen bouwen aan een succesvol partnerschap, doordrenkt met de charme van Zeeland. Vul het formulier in en ontdek de mogelijkheden van ons B2B partnerschap!